Tot Corona spelbreker werd, vertelden we samen met onze gasten in De Huiskamer de verhalen van vroeger. Nu doen we dat digitaal. Lees en kijk daarom de verhalen en de film die we voor november voor je klaar hebben gezet.

Het zijn rare tijden met het Corona-virus in ons midden en Piet moet dus dit jaar zonder Sinterklaas cadeautjes rondbrengen in Leende en Leenderstrijp. Af en toe uitrusten hoort daar ook bij en dat kan gelukkig bij de Huiskamer, aan de Dorpstraat in Leende. Hoe fijn is dat voor Piet?

Zorgcoöperatie Graaggedaan heeft subsidie gekregen voor het nieuwe programma ZOEM Zelfmanagement. Hiermee wordt u gestimuleerd om meer zelf te regelen met hun smartphone. U kunt zich voor dit programma aanmelden.

Vanwege corona mogen we nog steeds niet bij elkaar komen. Daarom is Witte nog... in oktober digitaal gegaan. Met: Een mooie foto met tekst over het gilde Sint Catharina en Sint Barbara op Heeze-Leende24. Een film op RTV Horizon over Leende in 1968. Ook is er een artikel over het Patronaat geplaats, in de Parel. Het knipsel daarvan kun je hieronder lezen. Veel lees- en kijkplezier, team Witte nog.... ?

Wat zou het mooi zijn als wij optimaal gebruik konden maken van het mooie gebaar dat de Rabobank ook dit jaar weer maakt om onze clubkas te versterken. En dat kan als u daarin mee doet. Wij kunnen de middelen goed gebruiken voor alle plannen die we hebben.

Kom erbij! Dat is het motto van de Week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid 2020 is van 1 t/m 8 oktober 2020. Wij, als zorgcoöperatie Graag Gedaan, willen graag extra aandacht geven aan onze leden, vrijwilligers en alle dorpsbewoners. Daarom hebben we voor deze week een leuk programma gemaakt.

Rtv Horizon en Ad Verhoeven maakten de film Leende 1968 op zondag 19 april tot ‘een feestje’. Ondanks corona. Omdat iedereen verplicht aan huis gekluisterd was, heeft Witte nog… de kans gekregen van rtv Horizon om de mensen op de derde zondag van de maand toch een mooie Witte nog… dag te bezorgen.

De eerste Lindse Huiskamerquiz van TOB is een groot succes geweest. Dat bleek ook wel aan het bedrag dat er is opgehaald: liefst € 700,- voor ‘Zorgcoöperatie Graag Gedaan’.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het laatste nieuws over de activiteiten van zorgcoöperatie Graaggedaan in verband met het Coronavirus.

In deze coronacrisis hebben oudere en kwetsbare mensen het zwaar. Ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken zodat hun belangrijke werk door kan gaan. In Leende helpen we buurt- en dorpsgenoten graag, ook nu.

Meer weergeven