Weet u nog, 5 jaar geleden? Toen zijn wij met de ZCGraagGedaan in in Leende gestart. Het krantenartikel verhaalt er nog over. Daarom vieren we op zaterdag 13 april ons lustrum, we houden een Open Dag! We hebben dan een infomarkt, waar onder andere onze gastvrouwen, de Zonnebloem, K.B.O., de mannen van Metaal en Zorgboerderij Molenschut vertegenwoordigd zijn. En we willen onze Welzijnsconsulent aan jullie en aan alle inwoners van Leende voorstellen. Komt u ook?
Op donderdag 11 april vindt om 20 uur 's avonds de Algemene ledenvergadering plaats. Op de agenda staan de projecten met de op 1 maart gestarte Welzijnsconsulent en de Dorpsauto, die in mei in 2018 is gestart. Ook ter agenda staan: het jaarverslag 2018, de financiële verantwoording en verschillende bestuursaanpassingen. De koffie staat klaar. We hopen u te verwelkomen.
Vanaf 1 Maart heeft de Zorgcoöperatie Petra Bakker -Verhoeven aangesteld als onze Welzijnsconsulent ofwel WZC. Zij wordt daarbij intensief ondersteund door Thérèse Tielen en Diny Simkens. De WZC zal bereikbaar zijn onder telefoonnummer 06-39562941, dat voor iedere inwoner van Leende toegankelijk is. Inwoners kunnen er terecht met vragen op het gebied van welzijn, diensten, zorg, wonen, opvoeden en opgroeien. De WZC gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing.
Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer gaat het over het boerenleven in Leende. Wilt u mee genieten van het verhaal daarover? Kom dan zondagmorgen 17 februari 20 januari om 11 uur naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67.
Kroegpraat. Daar ging het zondag 20 januari over bij Witte nog... Het Eindhovens Dagblad was erbij... Klik op de afbeelding links om hun filmpje te zien, met wat Janus de Vocht en Sjef van Engelen erover verteld hebben. Hieronder is te lezen wat Diede Hoekstra voor het Eindhovens Dagblad erover opgeschreven heeft.
Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is het thema cafés en andere horeca. Toos gaat met samen met andere leden van het team Witte nog…. de cafés bezoeken en herinneringen ophalen. Wilt u mee genieten van de muziek, het verhaal en de gedichten, kom dan zondagmorgen 20 januari om 11 uur naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67.
We zijn in Heeze-Leende bezig met een project ZOEM, zelfstandig onbezorgd en mobiel met je smartphone. Je kunt op dit project stemmen. Dan kunnen we een geldprijs winnen om veel mensen mee te laten doen. Op 15 februari 2019 is de prijsuitreiking.
Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is Witte nog…. in kerstsfeer, op zondag 16 december. De dames Maud en Elle Bijnnen zorgen dan met harp en bugel voor sfeervolle kerstmuziek. We hebben een Brabants kerstverhaal en enkele gedichtjes gevonden om voor te lezen. Wilt u mee genieten van de muziek, het verhaal en de gedichten, kom dan zondagmorgen...
De wintermaanden komen in zicht. Tijd voor een nieuwe hobby! Heeft u altijd al eens foto’s willen bewerken? Belichting aanpassen, bijsnijden, rode ogen bewerken, diavoorstelling maken, etc.? Dan is er nu de kans om hiermee aan de slag te gaan. Hoe kun je een digitaal fotoboek maken? Op deze cursus gaat u aan de slag met een ervaren docent! De cursus start begin december! Als er voldoende belangstelling voor is In de Huiskamer op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Aantal lessen /...
Zondag a.s. is het weer de 3e zondag van de maand en organiseert Zorgcooperatie Graaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is het een vervolg op onze bijeenkomst over scholen, onderwijs, juffen en meesters. Juffrouw Toos en juffrouw de Win- Filippini zijn weer aanwezig evenals de rest van het team van Witte nog…. Er waren nog verhalen te vertellen en foto's te bekijken. Dat doen we zondag 18...

Meer weergeven