Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer gaat het over het boerenleven in Leende. Wilt u mee genieten van het verhaal daarover? Kom dan zondagmorgen 17 februari 20 januari om 11 uur naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67.
Kroegpraat. Daar ging het zondag 20 januari over bij Witte nog... Het Eindhovens Dagblad was erbij... Klik op de afbeelding links om hun filmpje te zien, met wat Janus de Vocht en Sjef van Engelen erover verteld hebben. Hieronder is te lezen wat Diede Hoekstra voor het Eindhovens Dagblad erover opgeschreven heeft.
Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is het thema cafés en andere horeca. Toos gaat met samen met andere leden van het team Witte nog…. de cafés bezoeken en herinneringen ophalen. Wilt u mee genieten van de muziek, het verhaal en de gedichten, kom dan zondagmorgen 20 januari om 11 uur naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67.
We zijn in Heeze-Leende bezig met een project ZOEM, zelfstandig onbezorgd en mobiel met je smartphone. Je kunt op dit project stemmen. Dan kunnen we een geldprijs winnen om veel mensen mee te laten doen. Op 15 februari 2019 is de prijsuitreiking.
Een sterke sociale cohesie en een fijne leefomgeving maakt dat mensen meer oog voor elkaar hebben. In Leende zorgen we voor elkaar ! Om vragen van inwoners te koppelen aan formele- en informele zorg, zoekt Zorgcoöperatie Graaggedaan een welzijnsconsulent met ingang van 1 maart 2018. Het beoogd aantal uren is 15 uur per week. Het betreft een pilotproject voor de periode van een jaar met mogelijk verlenging.
Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is Witte nog…. in kerstsfeer, op zondag 16 december. De dames Maud en Elle Bijnnen zorgen dan met harp en bugel voor sfeervolle kerstmuziek. We hebben een Brabants kerstverhaal en enkele gedichtjes gevonden om voor te lezen. Wilt u mee genieten van de muziek, het verhaal en de gedichten, kom dan zondagmorgen...
De wintermaanden komen in zicht. Tijd voor een nieuwe hobby! Heeft u altijd al eens foto’s willen bewerken? Belichting aanpassen, bijsnijden, rode ogen bewerken, diavoorstelling maken, etc.? Dan is er nu de kans om hiermee aan de slag te gaan. Hoe kun je een digitaal fotoboek maken? Op deze cursus gaat u aan de slag met een ervaren docent! De cursus start begin december! Als er voldoende belangstelling voor is In de Huiskamer op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Aantal lessen /...
Zondag a.s. is het weer de 3e zondag van de maand en organiseert Zorgcooperatie Graaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is het een vervolg op onze bijeenkomst over scholen, onderwijs, juffen en meesters. Juffrouw Toos en juffrouw de Win- Filippini zijn weer aanwezig evenals de rest van het team van Witte nog…. Er waren nog verhalen te vertellen en foto's te bekijken. Dat doen we zondag 18...
Zorgcoöperatie Graaggedaan Leende en Kruisvereniging Leende nodigen u uit onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee, voor onderstaande informatiemiddag.
Verhalen over de boerenbedrijvigheid van vroeger... Deze verhalen worden op 21 oktober verteld door onder andere onze teamleden Toos, Frans, Johan, Erik en Janus. Kom kijken, luisteren en meevertellen. Op zondag 21 oktober om 11 uur in de Huiskamer van Zorgcoöperatie Graaggedaan Leende, aan de Dorpstraat 67 in Leende. U bent welkom. Zodat u kunt horen en zien hoe het vroeger op de boerderijen ging. Klik hier als u de uitnodiging wilt printen en aan anderen wilt laten zien.

Meer weergeven