In Heeze-Leende wordt hard gewerkt aan zelfredzaamheid en het voorkomen van eenzaamheid. Wanneer de deelnemers door de beginfase van het project heen zijn en klaar zijn voor de volgende fase ‘ZOEM voor elkaar’, ontvangen zij hiervoor een certificaat. De eerste certificaten worden uitgereikt in Leenderstrijp op vrijdag 29 oktober.

Op woensdag 27 oktober organiseren ZC Graaggedaan en KBO een gezamenlijke inloopochtend in de Schammert, van 10:00 - 13:30. Kom jij ook?

Op dit moment lopen er twee sponsoracties, waarvoor we graag nog eens uw aandacht vragen. Dat zijn de sponsoractie van de PLUS in Leende en de Rabobank Clubkasactie.

In de week van 30 September t/m 6 oktober vindt de landelijke “Week tegen de eenzaamheid” plaats. Voor Zorgcoöperatie Graaggedaan een week waarin extra aandacht voor elkaar centraal staat. Kent u iemand die we deze week blij kunnen maken met een beetje extra aandacht? Geef dan de naam, het adres en waarom u vindt dat deze persoon iets extra’s verdient aan ons door. Wij zorgen dan dat er in het weekend van 2 oktober een gezellige attentie bezorgd wordt!

De eerste cursus van het project Zelfmanagement met je smartphone is zojuist afgerond. Alle cursisten, of ze al ervaring hadden met de smart phone of niet, hebben best heel wat bijgeleerd en het was ook best gezellig zo met elkaar. Er zijn nog volop mogelijkheden voor nieuwe aanmeldingen. Hebt u interesse, aarzel niet en geef u direct op.

Van zondag 5 september tot en met maandag 13 november kunnen klanten bij de Plus sponsorpunten sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Graag roepen we jullie hulp in om deze club actie van “de Plus“ voor ons tot een succes te maken.

Heeft u zin om te wandelen? Iedere maandagmiddag wordt er gewandeld. Iedereen is welkom, ook niet leden van Zorgcoöperatie Graaggedaan. Er wordt ongeveer 1 uur gelopen. Dit kan door onze bossen zijn, maar als de paden te nat zijn wordt er gelopen in en om ons mooie dorp Leende. Het tempo wordt aangepast, zodat het voor iedereen leuk is. We vertrekken om 13.30 uur iedere maandag vanaf het kerkplein in Leende. Na afloop kan er vrijblijvend koffie gedronken worden in de Schammert. Aanmelden is...

Door de Coronatijd zitten mensen vaker binnen. Nu er versoepelingen aankomen en het weer beter weer is en het langer licht blijft is het tijd om weer lekker te gaan bewegen. Zorgcoöperatie Graaggedaan nodigt daarom alle inwoners van Leende uit om gezellig mee te gaan fietsen. In de zomertijd iedere week op woensdagavond in kleine groepjes. Tijdsduur ca 1-1,5 uur en voor het vertrek wordt door de deelnemers de route bepaald. Een goede fiets en wat drinkwater mee zijn de belangrijkste...

U hebt het vast al vernomen, onze zorgcoöperatie moet het pand Dorpstraat 67 verlaten. Op 15 juni moeten we het pand leeg opleveren en de sleutels inleveren bij de nieuwe eigenaars. Jammer want we hebben er dankzij de inzet van velen, maar vooral van onze gastvrouwen, heel veel mooie dingen in kunnen doen. We zijn de Vof, maar vooral Wocom daar heel dankbaar voor. Maar we willen en kunnen niet zonder onze Huiskamer want dat is de plek waar veel mensen gezelligheid zochten en met elkaar konden...

Gedurende de Lock down hebben we alleen noodzakelijke ritten gereden, zoals het rijden naar priklocaties voor de Covid-19 vaccinatie, of een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Maar vanaf 1 juni a.s. mogen we weer rijden voor alle gelegenheden, zoals een bezoek aan een vriend(in) of kennis, een bezoek aan de kapper of weer zelf boodschappen doen met de Dorpsauto. Zorgcoöperatie “Graag gedaan” Leende biedt vervoer met de “Dorpsauto” aan alle inwoners van Leende, Leenderstrijp en...

Meer weergeven