Op zondag 18 december organiseert Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige Kerstbijeenkomst. Wil je meegenieten van de kerstverhalen- en gedichten en de mooie kerstfoto's, kom dan zondagmorgen 18 december om 11u naar De Schammert, Dorpsstraat 59 in Leende.

Zorgtoeslag aanvragen, een vraag stellen aan de gemeente of werk zoeken. Dat moet tegenwoordig allemaal via de computer. Veel mensen vinden dit nog lastig. Voor vragen of advies over de websites van de overheid kan iedereen vanaf 24 november terecht bij het IDO in de bibliotheken van Heeze en Leende. Vrijwilligers van KBO Leende en Zorgcoöperatie Graaggedaan zijn getraind en zitten klaar voor al uw vragen. Kijk voor de openingstijden.

Door personeelstekort en nieuwe bezuinigingen gaat de Apotheek Leende sluiten. Alle medicatie en dienstverlening wordt vanaf 14 november verzorgd vanuit Apotheek Heeze, Kapelstraat 74 te Heeze, tel 040 2264344. Wel blijft de afhaalautomaat in Leende gewoon beschikbaar op de huidige locatie.

Afgelopen zondag, 6 november 2022, was de lustrumbijeenkomst van Witte nog....? We hebben stilgestaan bij het ontstaan van Witte nog....? in 2015, bij de initiatiefnemers, bij waar de verhalen op de website staan en hoe je ze terug kunt lezen, en stukjes ervan opnieuw verteld. Het was zeker een geslaagde bijeenkomst.

Kort verslag van de muziekmiddag
Afgelopen zaterdag 8 Oktober vond er in Gemeenschapshuis De Schammert een muziekmiddag plaats. Het thema was ontmoeten en verbinden. Met medewerking van onze eigen Lindse zanger Eric Jaspers is dit zeker gelukt.

Op zondag 6 november kijkt het team Witte nog....Leende? terug op de eerste 5 jaren van haar bijeenkomsten. Ze doen dit aan de hand van de verhalen die op de website staan van ZC Graaggedaan Leende. De bijeenkomst is van 11u tot 13u, in de cultuurzaal van De Schammert. De toegang is gratis. Je wordt verrast als gast!

Er zijn in de jaren zeventig verschillende bekende namen naar Leende gekomen. Namen van de wielrenners van toen, zoals Joop Zoetemelk. Dat zijn de verhalen van de wielerronde van Leende, de verhalen zoals ze verteld zijn bij Witte nog....?

Witte nog….Leende? organiseert op zondag 16 oktober een bijeenkomst in De Schammert in Leende. Met nu eindelijk het thema ‘De wielerronden van Leende’.

Afgelopen zondag zijn we in De Schammert weer van start gegaan met Witte nog... We zijn begonnen zoals we geëindigd zijn in april: met foto's van Mary Verhagen. Daarmee hebben we nu drie series met foto's van haar.

Het digitaal indienen van een aanvraag om de energietoeslag. Sommige mensen ontvangen de eenmalige energietoeslag vanzelf. Maar niet iedereen. Als u denkt dat u er recht op hebt, kunt u zelf deze toeslag aanvragen. Het Digi Café Leende van de Zorgcoöperatie kan u daarbij helpen.

Meer weergeven