Zelfmanagement met je smartphone

 

De eerste cursus van het project Zelfmanagement met je smartphone  is zojuist afgerond.

 

Alle cursisten, of ze al ervaring hadden met de smart phone of niet, hebben best heel wat bijgeleerd en het was ook best gezellig zo met elkaar. De clips zijn geïnstalleerd en de vervolgstappen vitaliteit en samenredzaamheid kunnen worden uitgevoerd.

 

 

Er zijn nog volop mogelijkheden voor nieuwe aanmeldingen. Hebt u interesse, aarzel niet en geef u direct op. De volgende cursus start bij voldoende aanmeldingen. U kunt u inschrijven via info@zcgraaggedaanleende.nl  of direct telefonisch bij Cintha Bax 06-20418416.

 

Beginners worden geholpen bij het gebruik van een smartphone in het cursusdeel 'digivaardigheid’.  Hierdoor is de cursus laagdrempelig  en goed toegankelijk voor iedereen.