Vervoersdienst

Zorgcoöperatie “Graag gedaan” Leende biedt vervoer met de “Dorpsauto” aan alle inwoners van Leende, Leenderstrijp en Sterksel.

 

Dat kan zowel met de Dorpsauto als met eigen vervoer van chauffeurs. 

 

Dorpsauto

 

De Dorpsauto is met de hulp van enthousiaste vrijwillige chauffeurs dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur beschikbaar. Alleen op zondag niet. 

 

We rijden voor alle gelegenheden, zoals een bezoek aan een vriend(in) of kennis, een bezoek aan het ziekenhuis of de kapper, of weer zelf boodschappen doen met de Dorpsauto.

 

De kosten per rit zijn vanaf 2 euro. Vervoer aanvragen kan via tel.nr. 06-11193366.

 

 

 

 

Op de tijden dat de dorpsauto niet rijdt, kan gebruik gemaakt worden van ANWB-Auto maatje. U kunt onze brochure hier downloaden. Daar staat meer informatie in. 

 

Het filmpje hieronder geeft een sfeerimpressie.

Eigen vervoer

Bij het eigen vervoer rijden chauffeurs u met hun eigen auto naar een bestemming buiten de regio.

 

Als u hiervan gebruik wilt maken, bel dan met de dienstdoende dorpsauto (06-11193366) en geef uw verzoek en telefoonnummer door. Wij gaan kijken of er iemand beschikbaar is en u wordt terug gebeld. Wel graag ruim op tijd aanvragen.

 

Gezien de hoge brandstofkosten is het tarief van de vervoersdienst aangepast naar 35 eurocent/km.

 

Chauffeurs zijn altijd welkom

Als u nog graag chauffeert: we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers/chauffeurs. Komt u ons team versterken? En kunt u een dagdeel als vrijwilliger beschikbaar zijn? Dan komen wij graag in contact.

 

Voor informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator van de vervoersdienst via tel.nr. 06-11193366 of mail naar: info@zcgraaggedaanleende.nl

 

De dorpsauto wordt gesponsord door de plaatselijke middenstand.