Het Repair Café

Het Repair Café heeft een drieledig doel:

  • Ontmoeting met anderen.
  • Bijdragen aan het milieu (recyclen en de afvalberg wordt kleiner)
  • Het overdragen van kennis

U kunt elke eerste zaterdag van de maand vanaf 9.30 tot 12.00 uur terecht op de locatie van de Hobbyclub, Lindelaan 57 naast de speeltuin.

 

Een vrijwilliger van het repair café helpt u bij reparaties van alle mogelijke (draagbare)  huis, tuin en keuken spullen. Ook voor het verstellen en aanpassen van uw kleding zijn dames aanwezig om de klus op professionele wijze te klaren. 

 


U kunt zonder afspraak binnen lopen en wordt ontvangen met een kopje koffie/thee. Onder leiding van een deskundige vrijwilliger gaat u dan samen aan de slag om uw spullen te repareren.  De reparatie mag niet langer dan 2 uur duren, behalve als een onderdeel niet voorradig is. Ook als u niets te repareren heeft, bent u welkom!

 

Materiaalkosten komen voor eigen rekening. Voor eventuele autokosten daarvoor wordt € 0,30 p/km in rekening gebracht. Voor het kopje koffie of thee vragen wij € 0,50. Mocht men een reparatie aan huis hebben, dan kan een beroep op de Klussendienst worden gedaan.

 

Deelname aan het Repair Café is op eigen risico. De Zorgcoöperatie "Graag Gedaan" Leende en de vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden.