Op zoek naar een bijbaantje? Per direct hulp in de huishouding gezocht voor ouderen in Leende

We horen het overal in het nieuws: personeelstekorten in verschillende vakgebieden maar vooral in de zorg. Ook de thuishulp kampt met flinke tekorten en kan bij ziekte bijvoorbeeld geen vervanging regelen. Dit zorgt ervoor dat er verschillende ouderen in Leende de komende periode zonder huishoudelijke hulp zitten. Hulp die voor deze mensen onmisbaar is. 

 

Als zorgcoöperatie willen we hier graag praktische hulp in faciliteren. Ben jij in de gelegenheid om de komende tijd regelmatig of incidenteel tegen een vergoeding huishoudelijke hulp te verlenen aan mensen die tijdelijk zonder thuishulp zitten? Neem dan contact met ons op! 

 

Onze Welzijnsconsulent Angela zal de werkzaamheden coördineren. Ideaal ook voor jongeren die graag een zakcentje bijverdienen en ondertussen iemand anders willen helpen! Angela kan helpen met het bepalen van de werkzaamheden, zal aanwezig zijn bij een introductie en is beschikbaar bij vragen.

 

Heb jij interesse? 

Heb jij interesse in het verzorgen van huishoudelijke hulp op regelmatige of incidentele basis? Laat het ons weten! 

 

Stuur een email naar info@welzijnsconsulentleende.nl of bel met Angela via 06-39562491