Witte nog.....? brengt 'Help, de dokter verzuipt!'

Maak je klaar voor een avond vol nostalgie en Brabantse charme! Wij organiseren samen met de bibliotheek een bijzondere filmavond op maandag 20 november 2023 in De Schammert, Leende.

 

De attractie van de avond is de Nederlandse filmklassieker 'Help, de dokter verzuipt!' uit 1974. Wat deze film extra bijzonder maakt, is dat een groot deel van de film is opgenomen in Leenderstrijp, met lokale kinderen in enkele van de rollen. Dit meesterwerk was een enorm succes en is een feest van herkenning voor velen.

 

De film wordt vertoond vindt plaats in de Cultuurzaal op een heus bioscoopformaat en begint om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent om een goede plek te bemachtigen, want dit wil je niet missen!

 

De entreeprijs voor deze nostalgische avond bedraagt slechts €5,-.

 

'Help, de dokter verzuipt!' is gebaseerd op de gelijknamige Brabantse streekroman van de Nederlandse schrijver Toon Kortooms en heeft in de hoofdrollen Jules Croiset, Martine Bijl, Piet Bambergen en Willeke van Ammelrooy. De film trok destijds maar liefst 1.088.441 bezoekers en werd in diverse Brabantse dorpen, waaronder Leenderstrijp, opgenomen.

 

Maak je klaar om terug te gaan in de tijd en te genieten van deze tijdloze klassieker op het grote scherm. We heten je van harte welkom op maandag 20 november in De Schammert in Leende. Mis dit nostalgische evenement niet!

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cintha Bax via telefoonnummer 06 20418416 of e-mail cintha.bax1@gmail.com.

 

Veel kijkplezier alvast!

Team Witte nog....?