Voedselkast Leende

In november van vorig jaar zijn wij, een groep initiatiefnemers, begonnen met het opzetten van de Voedselkast in Leende. De motivatie hiervoor werd gevoed door het groeiende aantal berichten dat we tegenkwamen over mensen die in financiële moeilijkheden verkeerden. Op Facebook lazen we over het succes van een voedselkast in een andere gemeente, wat ons inspireerde.

 

Soms kan een helpende hand op het gebied van voeding precies dat extra duwtje in de rug zijn dat mensen nodig hebben.

 

Naast het Play Football-gebouw op het bedrijventerrein aan de Langstraat 3 staat een speciale kast. Hier kun je lang houdbaar voedsel en toiletartikelen achterlaten voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

 

De kast is doordeweeks geopend van 8:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 8:00 tot 17:00 uur. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Karen van Kempen via 06-11025847 of kvankempen1@gmail.com. Samen kunnen we het verschil maken en alvast hartelijk dank voor jullie donaties.

 

Intussen hebben we ook een krat geplaatst in de huiskamer, waarin producten kunnen worden gedoneerd.