Feb 15 2022 eerste Witte nog….? in De Schammert na 2 jaar lockdown

Op zondag 13 februari 2022, mocht Witte nog….? voor het eerst weer gasten verwelkomen.

 

De laatste aflevering met gasten was in februari 2020. We moesten nog wel de 1.5m afstand in acht nemen en de coronacheck doen, maar we waren blij weer bij elkaar te zijn. We  keken naar de film gemaakt door Riek van Meijl- van der Zanden. Restauratie van de kerk in 1982 1983.

 

Toos van Lieshout en Erik Willems gaven uitleg. Er werd goed en ook gezellig ingegaan op wat in de film te zien was.

 

De film werd vertoond via het Digibord. Hieronder kun je hem terugkijken!

 

De ‘vergader’ zaal zag er gezellig uit met de tafelkleden van de Huiskamer en lentebloemetjes op de tafels. Met zo’n 25 personen was de zal mooi en verantwoord gevuld. 

 

We blikten nog even terug op de afgelopen periode waarin we met hulp van de media toch regelmatig iets van Witte nog….? in de eigen huiskamers hebben kunnen brengen. Ons nieuwe teamlid werd voorgesteld en we maakten melding van onze nieuwe archiefruimte in Leenderhof, waar maandag 14 februari de inhoud van de Peer van Lind kamer ondergebracht zal worden.

 

Cintha Bax.

namens team Witte nog….?