Wat nu met de Huiskamer?

U hebt het vast al vernomen, onze zorgcoöperatie moet het pand Dorpstraat 67 verlaten. Op 15 juni moeten we het pand leeg opleveren en de sleutels inleveren bij de nieuwe eigenaars.

 

Jammer want we hebben er dankzij de inzet van velen, maar vooral van onze gastvrouwen, heel veel mooie dingen in kunnen doen. 

 

We zijn de Vof, maar vooral Wocom daar heel dankbaar voor. Maar we willen en kunnen niet zonder onze Huiskamer want dat is de plek waar veel mensen gezelligheid zochten en met elkaar konden samen komen.

 

Daarom hebben we contact opgenomen met De Schammert en zijn in overleg welke activiteiten daar kunnen plaats vinden. Wat de ontmoetingsactiviteiten betreft, het huiskamergevoel, hebben we in goed overleg met onze Pastoor Wim van Meijl een voorlopige oplossing gevonden.

 

Ontmoeten in een kleinschalige vertrouwde omgeving, waar gesprekken plaats vinden en een luisterend oor is past als activiteit perfect in de pastorie. Zodra de Corona regels het weer toestaan laten we u weten hoe en wanneer we weer opstarten. Het is een tijdelijke oplossing in de Pastorie.

 

Het onderstaande filmpje laat enkele mooie herinneringen aan de Huiskamer zien.