Pietenverblijf in de Huiskamer van Zorgcoöperatie Graaggedaan in Leende

Het zijn rare tijden met het Corona-virus in ons midden en Piet moet dus dit jaar zonder Sinterklaas cadeautjes rondbrengen in Leende en Leenderstrijp. Af en toe uitrusten hoort daar ook bij en dat kan gelukkig bij de Huiskamer, aan de Dorpstraat in Leende. Hoe fijn is dat voor Piet?

Als het koud is met veel wind en regen, dan kan hij daar een beker chocomel drinken. En als de pepernoten op zijn dan heeft hij ook een plekje om de pepernoten te bakken. Gelukkig maar!

 

Tot 5 december hebben de Pieten dus een heerlijk plekje om even uit te rusten, te bakken en cadeautjes in te pakken. Mocht je een mooie tekening of brief hebben, dan kun je deze in de Pieten-brievenbus gooien, maar................  Als je tijd hebt, dan kun je op vrijdag 27 november de Pieten zelf zien in het Pietenverblijf.  Ze zijn daar dan om alle brieven en tekeningen van de kinderen in ontvangst te nemen. Er is een Coronaproof raam, waardoor kinderen het af kunnen geven in ruil voor wat lekkers. 

 

Komen jullie ook eventjes kijken? Van van 17u tot 18u zijn de Pieten te zien. 

 

Tot Pieters maar weer en een lieve groet van Sinterklaas