Week tegen eenzaamheid

Kom erbij! Dat is het motto van de Week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid 2020 is van 1 t/m 8 oktober 2020. Wij, als zorgcoöperatie Graag Gedaan, willen graag extra aandacht geven aan onze leden, vrijwilligers en alle dorpsbewoners. Daarom hebben we voor deze week een leuk programma gemaakt.

 

 

 

Modeshow

Afgelopen jaar hebben we een spetterende modeshow in de Huiskamer georganiseerd. Echter is dat momenteel niet mogelijk, gezien de ruimte van de Huiskamer niet ingericht is op de RIVM-maatregelen m.b.t. Covid-19. Maar daar hebben we een oplossing op bedacht! In de week van 1 t/m 8 oktober wordt u van harte uitgenodigd om een middag op bezoek te komen bij José Kennis van Euromode op de Margietlaan.  Zij heeft voorheen de modeshow ook georganiseerd. Koffie/ thee met iets lekkers, staat klaar bij binnenkomst en natuurlijk showen ze u de nieuwste najaarsmode! Tijd om zelf te snuffelen en te passen is er volop en voor een drankje wordt gezorgd. Er kunnen per sessie 5 bezoekers komen. Dit valt binnen de norm van de RIVM-maatregelingen. Dus meldt u snel aan, want vol = vol.

U kunt zich aanmelden, uiterlijk vóór 28 september, door een mail met uw gegevens te sturen naar info@zcgraaggedaanleende.nl of te bellen naar 06 3954 7024.

 

Oproep aan alle kinderen uit Leende

Maak een mooie tekening of schrijf een lieve kaart in deze week tegen eenzaamheid en breng deze naar een oudere in je straat of buurt. Aandacht is het mooiste wat er is en de glimlach is van onschatbare waarde!

 

Wandelen

Maandag 5 oktober staat weer een mooie wandeling gepland, deze start om 13.30 vanuit de Huiskamer en zal ongeveer een uur duren. De wandeling gaat richting de visvijver. Daarna is er gelegenheid voor koffie/ thee met een versnapering.

 

Een smakelijke attentie

Evenals vorig jaar wordt er een smakelijke attentie rondgebracht naar onze leden. Onze gastvrouwen en welzijnsconsulenten komen bij u langs met een verrassing en om een kort praatje met u te maken. 

We leven momenteel helaas nog in onstuimige tijden en de lock-down heeft de mensen beperkt in ontmoeting en verbinding. Maar het kan toch in je directe omgeving; let op de buur naast je en neem op straat, met de anderhalve meter afstand, even tijd voor een praatje. Aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven, toch?