Het laatste nieuws in verband met het Coronavirus

 

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het laatste nieuws over de activiteiten van zorgcoöperatie Graaggedaan in verband met het Coronavirus.   

 

 

Zoals u wellicht wel weet is dat:

  • De Huiskamer tot nader bericht gesloten is en dat de daar geplande activiteiten voorlopig niet doorgaan.
  • De lezing over Levenseinde van 24 maart verplaatst wordt naar een ander tijdstip.
  • Het vanaf 1 juni verplicht is om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen. De overheid heeft hier inmiddels een patroon voor gemaakt. Als u zelf een mondkapje wilt maken... klik hier voor de tips!   

 

We fietsen weer!

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn mogen vooral buitenactiviteiten weer opgestart worden. In deze periode is het van groot belang om gezond te blijven en dat kan door meer te bewegen.

 

Zorgcoöperatie Graaggedaan zet zich hier graag voor in en nodigt inwoners van Leende uit om geheel vrijblijvend en kosteloos te gaan fietsen. Dit geldt voor leden en niet leden.

 

De tocht duurt ongeveer één tot anderhalf uur en de snelheid ligt tussen de 14 en 17 kilometer per uur. Er is geen vooropgezette route, deze wordt op de avond zelf bepaald met de deelnemers.

 

Geïnteresseerde fietsers kunnen zich elke woensdagavond om 19.00 uur verzamelen bij de Huiskamer aan de Dorpsstraat 67 in Leende. U hoeft zich niet vooraf aan- of af te melden.

 

Bij slecht weer gaat het fietsen niet door. Ook elektrische fietsen zijn toegestaan, deze fietsen altijd achteraan in de groep zodat het tempo goed bewaakt wordt. Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij over een goede fiets beschikken.

 

 

De jaarvergadering van 2 april is afgelast. 

  • Omdat het erg moeilijk is een nieuwe datum aan te geven, is het activiteitenverslag van 2019 op de website geplaatst, zodat u kunt zien wat vorig jaar is gedaan.
  • Als u daar vragen over heeft, laat het ons weten via info@zcgraaggedaanleende.nl. We zullen u zo goed mogelijk beantwoorden. 
  • Als er van meerdere kanten verzoeken binnen komen om alsnog een jaarvergadering te beleggen komen we daar later op terug. 

 

 

Meer informatie volgt!

  • Houd daarom de website en het laatste nieuws in de gaten!

 

Lees hier hoe u andere Leendenaren kunt helpen.