Juffrouw Toos en juffrouw De Win- Filippini in Witte nog…?

Zondag a.s. is het weer de 3e zondag van de maand en organiseert Zorgcooperatie Graaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. 

 

Deze keer is het een vervolg op onze bijeenkomst over scholen, onderwijs, juffen en meesters. Juffrouw Toos en juffrouw de Win- Filippini zijn weer aanwezig evenals de rest van het team van Witte nog….

 

Er waren nog verhalen te vertellen en foto's te bekijken. Dat doen we zondag 18 november a.s.

 

Wilt u mee genieten van deze verhalen en de oude foto's bewonderen en bestuderen, kom dan zondagmorgen 18 november om 11u naar De Huiskamer. De gastvrouwen van De Huiskamer zorgen met koffie, thee en koek voor een gastvrij onthaal.

 

U bent welkom.

 

Team Witte nog ...

Voor meer informatie bel 06-20418416