Nieuwe vervoersdienst binnen Leende

Zorgcooperatie Graaggedaan is in mei van start gegaan met een vervoersdienst binnen Leende. Dit is een extra dienst naast de bestaande vervoersdienst die op dit moment naar bestemmingen buiten Leende rijdt.

 

Het doel is, ouderen of mensen met een beperking of bewoners die om wat voor reden ook binnen Leende vervoert moeten worden, te ondersteunen. Hiermee willen we eenzaamheid voorkomen en mensen de kans geven om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. 

 

Als u van deze dienst gebruik wilt maken, kunt u bellen op telefoonnummer 06-11193366 van de zorgcoöperatie. 

 

 

We zijn blij dat we dit samen  onze sponsoren voor u mogelijk hebben kunnen maken! 

Sponsoren

De sponsoren van de nieuwe vervoersdienst zijn:

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers

We rijden al, maar we zijn dringend op zoek naar nog meer vrijwilligers. Hoe meer mensen zich aanmelden, des te meer heeft het kans van slagen om de vervoersdienst alle dagdelen bezet te krijgen. 

 

Heb je belangstelling of ken je iemand in je omgeving die graag zijn handen uit de mouw wil steken door af en toe met de auto mensen te vervoeren, neem dan met ons contact op. Dat kan telefonisch via ons algemene nummer 06-11193366 of via het aanmeldingsformulier voor vrijwilligers. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je wil rijden, en of je voorkeur hebt voor een vast dagdeel.

 

De manier van werken ligt nog niet helemaal vast. We willen vooral rekening houden met de wensen van de deelnemers.

 

Help je mee om dit project tot een succes te maken?