Rollatorcheck 2017

In het kader van de Internationale Repair Café week en om meer naamsbekendheid te geven aan het bestaan van het Repair Café gaan vrijwilligers van het Repair Café Leende , met ondersteuning van de ANWB, in alle deelgemeenten van de gemeente Heeze - Leende voor alle inwoners een gratis, technische rollatorcheck uitvoeren. 

 

Deze check vindt plaats op woensdag 11 oktober in de dagbestedingsruimte van het Nicasiushuis in Heeze , op donderdag 12 oktober in Leenderhof in de Multiruimte  in Leende en op zaterdag 14 oktober in de foyer van dorpshuis De Valentijn in Sterksel, steeds tussen 2 en 4 uur 's middags.

 

Iedereen, die een rollator in bezit heeft, is van harte welkom om hem na te laten kijken en waar mogelijk te laten repareren. Na afloop krijgt men een overzicht mee van de gecheckte delen en een aantal tips voor het gebruik van de rollator.

 

 

Wanneer is het te doen?

 

  • Woensdag 11 oktober Rubenszaal Nicasiushuis 14.00 tot 16.00 uur
  • Donderdag 12 oktober Multiruimte Leenderhof 14.00 tot 16.00 uur
  • Zaterdag 14 oktober Foyer Valentijn 14.00 tot 16.00 uur