Even voorstellen, nieuw bestuurslid Linda Hagestein

Mijn naam is Linda Hagestein en ik heb sinds kort een deel van de werkzaamheden overgenomen van Diny Simkens als secretaris en bestuurslid.

 

Ik zal mij even voorstellen.

 

Ik ben 68 jaar, heb twee kinderen en vijf kleinkinderen en woon sinds ca.10 jaar met veel plezier in Leende.

 

Na het gymnasium heb ik een jaar tolk/vertaler Frans en Italiaans gestudeerd, maar dit bleek toch niet mijn richting te zijn.

 

Daarna heb ik als secretaresse bij diverse nationale en internationale bedrijven gewerkt.

 

Omdat ik een groot dierenliefhebber ben heb ik daarna de HBO opleiding “Natuurgeneeskunde voor dieren” gevolgd en aansluitend een opleiding tot het aanmeten, passen en opnieuw vullen van zadels voor paarden. Daarnaast heb ik lange tijd met veel plezier op de administratie van het Huygens College gewerkt, waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de administratie rondom de eindexamens.

Na mijn pensionering wilde ik graag wat vrijwilligerswerk doen en zo ben ik bij Graaggedaan terecht gekomen.

 

Mijn hobby’s zijn paardrijden (gestopt wegens leeftijd), wandelen, geocachen, bridgen, piano spelen, cryptogrammen oplossen, lezen en wandelen.

 

Ik ga mijn best voor jullie doen!

 

Linda